fbpx
September 26, 2021
windows 11

Pentru a fi pregătit pentru următorul sistem de operare de la Microsoft, aveți nevoie de câteva cerințe hardware actualizate. Vă prezentăm o scurtă prezentare generală a ceea ce trebuie să știți despre Windows 11.

Pe scurt, va trebui să ai un procesor de cel puțin 1GHz, o memorie de 4GB RAM și cel puțin 64GB spațiu de stocare.

Vestea bună este că majoritatea calculatoarelor vândute în ultimii 2-3 ani vor îndeplini cerințele de mai sus.

O altă mare schimbare este că, odată cu Windows 11, va exista doar o singură actualizare de caracteristici pe an. Windows 10, după cum probabil știți, a avut două. Patch-urile și remedierile vor continua cu actualizările cumulative regulate care sunt raportate cu utilitățile Windows pe parcursul anului, la fel ca și actualizările de caracteristici.

De asemenea, veți avea nevoie de un modul de platformă de încredere (Trusted Platform Module – TPM) versiunea 2.0. Aceasta este o tehnologie care oferă funcții legate de securitate bazate pe hardware. Este, în principiu, un cip pentru a securiza cripto-procesorul conceput pentru a efectua operațiuni criptografice. Cu alte cuvinte, acesta controlează privilegiile cu privire la cine poate controla ce tip de operațiuni criptografice.

servicii it

În general, Windows 11 are toată puterea și securitatea lui Windows 10, cu un aspect reproiectat. Împreună cu aceasta, are noi instrumente și aplicații. Dacă achiziționați PC-uri noi, căutați undeva în specificații sau în documentație o referință la “Actualizare gratuită la Windows 11”. Acest lucru este programat să fie implementat la sfârșitul anului, în timpul sezonului de sărbători, ceea ce înseamnă că utilizatorii casnici pot face upgrade la Windows 11 fără probleme.

În ceea ce privește companiile, credem că Windows 11 va fi următorul pas logic pentru upgrade-ul infrastructuri IT. Cu designul și ingineria pe care Microsoft le-a pus în acest proces, va fi un upgrade fără probleme de la Windows 10 la Windows 11, și ne așteptăm ca mulți clienți să facă acest lucru în următoarele 12-24 de luni.

RezolvIT este o companie de outsourcing IT care reușește cu succes să susțină companiile cu care lucrează, fie că ne referim la securizarea infrastructurii sau la facilitatea angajaților să își desfășoare activitatea remote.

Ce trebuie să știm despre Windows 11, care va fi lansat cel mai probabil în octombrie

Tags:

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact