fbpx
Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.

Oferim clientilor acces atat la solutii tip open source cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului. Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, putem propune atat solutii de tip open source cat si solutii licentiate.

Consultantii nostri sunt la curent cu cele mai noi tehnologii it si solutii prin care va puteti optimiza costurile, imbunatati eficienta si rezultatele activitatii. Optimizarea aspectelor de natura it, vor favoriza reducerea costurilor generale, in conditiile cresterii operativitatii. Alegand serviciul nostru de consultanta it veti fi asigurat de accesul la cele mai noi si mai performante solutii hardware si software raportate la nivelul bugetului dvs.

Cand este necesar sa apelati la servicii de consultanta it?

Consultanta it este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat , care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor it existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse it sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta it.

Ce inseamna Consultanta IT?

 • Consultanta IT inseamna indrumari privind construirea unui website de prezentare, un magazin online, un ERP sau CRM;
 • Consultanta IT inseamna dezvoltare de strategii de marketing online (SEM), informatii privind optimizarile pentru motoarele de cautare (SEO) s.a.
 • Consultanta IT insemna evitatarea problemelor de securitate la nivelul site-urilor, aplicatiilor si echipamentelor dvs. informatice;
 • Consultanta it inseamna suport informational pentru stabilirea unui buget real pentru construirea unei afaceri sau prezente pe internet;
 • Consultanta IT inseamna realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic in concordanta cu nevoile reale ale utilizatorilor;
 • Consultanta it inseamna cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hardware/software;
 • Consultanta it inseamna informarea privind masurile de prevenire a pierderii datelor (back-up, raid);

Cum acordam Consultanta IT?

Consultanta IT debuteaza cu o analiza efectuata de catre un consultant in scopul de a strange informatiile necesare identificarii nevoii reale a clientului. Acestea vor fi obtinute in urma discutiilor purtate intre consultant si client si vor fi necesare pentru a-i recomanda acestuia din urma solutia potrivita nevoii sale. Dupa aceasta etapa, consultantul va identifica tehnologiile si solutiile actuale la nevoia semnalata pe care le va include intr-un raport impreuna cu analiza, recomandarile si modalitatile de implementare.

Informatii accesibile prin intermediul serviciilor de Consultanta IT

 • Informatii referitoare la solutii tehnice optime si schemele de cost aferente;
 • Architectura, planificare si design pentru retele si sisteme it – servicii it complete, incluzand documentatie si specificatii tehnice si functionale, schematizari, design de sistem si dezvoltare prototip;
 • Informatii privind solutii software, atat licentiate cat si open source;
 • Informatii utile in realizarea noilor investitii in echipamente it;
 • Informatii in vederea dezvoltarii de sisteme ERP si CRM.

RezolvIT actioneaza ca o entitate independenta avand capacitatea de a evalua obiectiv situatia it a fiecarei companii si astfel, pe baza analizei de consultanta it, putem sa recomandam solutii optime, astfel incat infrastructura IT sa functioneze in concordanta deplina cu strategiile si obiectivele companiei dv. Indiferent de numarul de angajati din compania dvs., nevoile afacerii sunt in linii mari aceleasi difera doar magnitudinea!

Call Now ButtonContact