fbpx
RezolvIT ofera suport IT de specialitate companiilor din cele mai variate sectoare de activitate.

Functionam ca un departament IT externalizat pentru companiile client si le acordam acestora suportul IT necesar pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii, fara grija problemelor tehnice.

Cu o echipa de peste 30 de specialisti si cu o experienta de 10 ani in domeniu, am devenit una dintre cele mai apreciate si recunoscute companii de suport IT din Bucuresti si din tara.

Serviciile noastre vizeaza toate laturile activitatii IT, de la prevenirea si depanarea problemelor IT hardware si software la nivelul calculatoarelor pana la crearea si administrarea retelelor de calculatoare si serverelor. Asiguram instruire si suport IT personalului companiilor si ne asiguram ca toate echipamentele IT functioneaza in parametrii normali, utilizand accesoriile si consumabilele potrivite.

Punand la dispozitia clientilor o aplicatie specializata in preluarea cererilor de suport din partea clientilor, ne asiguram ca acestea vor fi preluate rapid si inaintate tehnicienilor nostri care vor raspunde si se vor ocupa de acestea conform parametrilor de SLA specificati contractual.

In functie de tipul cererilor de suport IT, fiecare dintre acestea va fi solutionata fie prin remote access la echipamentul clientului, fie prin deplasarea fizica a tehnician in locatia clientului.

Asiguram suport IT pentru:

  • Echipamente hardware: calculatoare, laptop-uri, servere, imprimante, echipamente de retea, componente pc
  • Software: programe instalate pe calculatoare de birou si servere, aplicatii web, devirusari, defragmentari, back-up
  • Sisteme de operare: Windows, Linux, MAC OS

Colaboram cu peste 100 de companii carora le-am castigat increderea. Daca iti doresti sa te alaturi clientilor nostri si sa beneficiezi de suport IT de cea mai buna calitate, nu ezita sa ne contactezi utilizand datele de contact disponibile pe site. Consultantii nostri vor analiza modul in care putem contribui la sustinerea activitatii companiei tale, iti vor comunica avantajele ofertei noastre si iti vor oferi un pret corect.


Call Now ButtonContact