fbpx
August 11, 2021
Windows-365-Cloud-PC

Pe când unele regiuni încep să depășească provocările și dificultățile din ultimele luni, noi găsim o modalitate prin care să evoluăm și să ușurăm utilizarea tehnologiei și dezvoltarea muncii. O mulțime de organizații au evoluat prin procese virtuale și prin colaborări de la distanță, iar cum societatea devine din ce în ce mai entuziasmată de munca în format hibrid – oamenii se întorc la birou, lucrează în continuare de acasă sau o combinație dintre aceste două variante – putem spune cu siguranță că lumea muncii nu va mai fi niciodată la fel.

Este evident că posibilitatea de a lucra de oriunde, oricând și oricum este una tentantă și plină de beneficii, dar nu toată lumea este familiarizată cu tehnologia, astfel cu toții vor ceva cât mai practic și totodată cât mai ușor de utilizat. Deci, în moduri foarte complexe ale domeniului cybersecurității, business-urile trebuie să facă așa fel încât să ajute angajații la o comunicare și o colaborare practică, îmbunătățită, dar în același timp oferind siguranță.

Cu o nouă perspectivă, cu o putere mult mai mare și o securitate mult mai dezvoltată a cloud-ului, avem oportunitatea de a anunța apariția Windows 365, ce va revoluționa lumea, în domeniul muncii hibrid și nu numai.

Windows 365 este un serviciu cloud ce pleacă de la premisa oferirii unei noi experiențe a Windows 10 sau Windows 11, dedicată angajaților, de la stagiari și colaboratori până la dezvoltatorii programelor software și designeri industriali. Windows 365 preia sistemul operațional în Microsoft Cloud, conferind în siguranță întreaga experiență oferită de Windows ( toate aplicațiile dvs., datele și setările) și le introduce în device-ul personal sau cel corporativ. Așa ajungem la crearea Cloud PC, specifică lumii hibrid, ce abordează lucrurile într-un mod inovativ și dă naștere la o nouă categorie a computing-ului personal.

Vă vom spune și de ce credem că ar fi importantă și benefică o evoluție a computing-ului personal, legându-ne mai ales de avantajele aduse pe viitor.

backup pentru cel mai bun nas

O experiență unică Windows în cloud, pe orice device 

După un sondaj, Work Trend Index a ajuns la concluzia că în timp ce 73% din cei ce muncesc vor să aibă posibilitatea de a lucra de la depărtare, în același timp avem procentajul de 65% ce își dorește o colaborare fizică, după pandemie. Lucru ce a dus la acest paradox al muncii hibrid, astfel companiile au rămas doar să se gândească la opțiuni pe care le pot oferi angajaților pentru le pune la dispoziție resursele necesare pentru munca de acasă și pentru a le o facilita.

Deși noi am acceptat cloud pentru alte produse, viziunea pentru Windows 365 Cloud PC se referă la o nouă modalitate prin care să ofere experiența Windows prin puterea cloud-ului, găsind în același timp soluții la o tot felul de probleme pe care le-ar putea întâmpina companiile. Totodată, proiectul nu se referă doar la siguranța și posibilitatea unei accesări de la distanță, ci pune pe primul loc experiența celui ce folosește, de aici încercând să îl dezvoltăm chiar și pe utilizator pe mai multe planuri.

Cloud-ul PC combină puterea cloud-ului și aptitudinile dispozitivului pentru a rezulta o experiență mai sigură, mai bună și mai simplă a Windows 10 sau Windows 11, experiență de care puteți beneficia pentru a vă dezvolta modul de lucru, indiferent de locație sau de device. Windows 365 oferă multe avantaje utilizatorilor, printre care o experiență în ceea ce privește utilizarea programului ce va fi pe placul tuturor deoarece aceasta este una personalizată, dar și posibilitatea de a instala, primi, trimite și/sau păstra toate aplicațiile sale personalizate, datele și setările din cloud în orice alt dispozitiv, incluse fiind : Mac, iPad, Linux și Android. Experiența Windows-ului este consistentă pe oricare dispozitiv utilizat. Un alt avantaj se referă la faptul că vă puteți relua activitatea de unde ați rămas, deoarece statusul Cloud-ului PC rămâne același, chiar și dacă schimbați dispozitivul. Pe de o parte avem astfel beneficiul referitor la faptul că poți lucra la fel de bine și de ușor din orice loc – fie că din vacanță dintr-un hotel, fie că de acasă, de la birou, fie că din mașină..- , avem pe de altă parte avantajul ce îi implică pe angajații sezonieri, care, cu ajutorul acestui program, pot să se conformeze mai ușor cerințelor businessurilor din care fac parte, totodată permițând companiilor să calculeze și să identifice mult mai facil perioadele cele mai ocupate.

Windows 365 susține și încurajează aplicațiile businessurilor, a liniilor de business și nu numai. Odată cu Windows 365, „lansăm” și promisiunea de a oferi o compatibilitate inovativă cu App Assure, un serviciu ce ajută clienții să își rezolve orice fel de problemă pe care o pot întâmpina la vreo aplicație, totodată fără  suprataxă.

O ușoară utilizare a unei tehnologii simple

Unul dintre principiile de bază de la care a pornit Windows 365 se referă la simplitate. Cu o anumită sumă de bani plătită lunar per user, puteți alege dimensiunea Cloud PC-ului care vi se pare cea mai convenabilă. Astfel că organizațiile vă pun la dispoziție 2 opțiuni de ediție care oferă o bază cloud completă alături de o gamă variată de configurații ale Cloud PC-ului bazate pe nevoile performanțelor: Windows 365 Business și Windows 365 Enterprise.

Windows 365 este cel pentru care veți opta, în domeniul IT, deoarece este construit într-o manieră consistentă referitoare la cum vă gestionați aparatura dvs fizică (physical devices- aparatura care este conectată intern sau extern la un computer și folosită pentru a introduce sau extrage date ; exemplu: mouse-ul, tastatură, monitor, imprimanta). Cloud PC-ul funcționează cot la cot cu acestea prin Microsoft Endpoint Manager unde vă puteți, de asemenea, personaliza configurările sau puteți să le aplicați management și polițe de securitate.

Windows 365 este creat în Azure Virtual Desktop, dar asigură o simplitate superioară în experiența vizualizării pe când toate detaliile sunt deja aranjate. Puteți măsura puterea de procesare și performanța monitorului pentru a vă asigura că utilizatorii dvs au parte de cea mai frumoasă experiență. Pe de altă parte, au fost realizate și analitice datorită cărora vă puteți verifica stabilitatea conexiunii „sănătății” procesului prin networks pentru a vă asigura că utilizatorii dvs de Cloud PC dispun de tot ce este necesar pentru o productivitate superioară. Datorită dashboard -ului al Endpoint Analytisc, puteți identifica cu ușurință o performanță sau un proces ce nu poate fi finalizat de către un utilizator al Cloud PC-ului, dar , și aici vine marele avantaj, nu numai că veți primi sfaturi pentru a îmbunătăți sau chiar repara situația, veți putea doar cu o simplă atingere de buton să dați upgrade împrejurimilor ce privesc procesele respective. Este atât de simplu pe cât sună și fără a pierde timp! De asemenea, programul nostru Wathcdog Service identifică încontinuu și imediat soluții pentru a păstra o conexiune ce va funcționa tot timpul, neîncetat. Dacă o soluție nu funcționează însă, vă vom informa imediat și vă vom oferi îndată sugestii prin care să corectăm problema sau problemele.

Recomandăm cu încredere Azure Virtual Desktop pentru o personalizare și o flexibilitate aparte, mai ales dacă organizația dvs se folosește de expertiza virtualizării.

managed cloud

Zero Trust și securitatea Cloud

Bazându-ne pe arhitectura Zero Trust, Windows 365 contribuie la rezolvarea marilor probleme din ziua de azi în legătură cu provocările legate de securitate prin design, păstrarea și securizarea informațiilor în cloud, nu pe device, deoarece este de o mie de ori mai sigur și convenabil. Multifactor authentication (MFA) funcționează astfel încât poate verifica foarte explicit orice fel de logare sau intenție de a accesa un Cloud PC prin integrarea sa cu Microsoft Azure Active Directory ( Azure AD), iar împreună cu Microsoft Endpoint Manager puteți combina MFA cu dedicatele polițe de acces ale Windows 365 pentru a fi martor la fiecare conectare. Totodată, am creat și un design prin care utilizatorul și administratorul contului beneficiază de o experiență ce are la bază principiul „celui mai puțin privilegiat la accesare”. De exemplu, puteți desemna o permitere specifică, ca licențierea, managementul device-ului, și folosirea unor roluri specifice ale Cloud Pc-ului, astfel încât nu va trebui să fiți un administrator global. Puteți folosi bazele securității pentru Windows 10, Microsoft Defender pentru Endpoint și Mirosoft Edge exact cum le-ați folosi pentru aparatura fizică. Pentru ca acest lucru să fie posibil, am creat o baza de securitate specifică a Cloud PC și pentru a începe cât de ușor posibil.

Dacă utilizați Microsoft Defender pentru Endpoint pentru a vă proteja aparatura, acesta funcționează perfect cu Cloud PC-ul dvs. Puteți totodată șă vă ajutați de Microsoft Endpoint Manager pentru a vă încărca Cloud PC dvs precum și celelalte device-uri cu Defender pentru Endpoint. Protejarea Cloud PC-ului nu este singurul beneficiu. La acesta se adaugă o altă serie de avantaje precum și oferirea de recomandări în ceea ce privește securitatea sau facilitarea descoperirii și investigării a oricăror incidente legate de securitate.

Pe de altă parte, criptarea este de asemenea folosită în board. Toate discurile sunt criptate, toate datele păstrate în siguranță sunt încriptate, și, nu în ultimul rând, tot traficul de network către sau dinspre Cloud -ul dvs PC este criptat.

Ce înseamnă Windows 365 pentru parteneriate?

Windows 365 înseamnă oportunități. Înseamnă siguranță. Înseamnă încredere. Înseamnă un partener cu adevărat loial nevoilor tale.

Windows 365 creează noi oportunități pentru partenerii din toate domeniile din ecosistemul Microsoft pentru a transmite noi experiențe Windows din cloud.

Furnizorii independenți de software pot continua să dezvolte aplicații Windows și, acum datorită evoluției și rezoluției noastre, să le transpună în cloud pentru a lărgi audiența. Windows 365 prezintă de asemenea noi oportunități de dezvoltare, mobilizarea disponibilității Aplicației de Programare a Interfaței (API) față de parteneri, încurajându-i să aducă pe piață noi idei inovatoare.

Original equipement manufactors (OEMs) îți câștigă oportunitatea de a se integra în Windows 365 prin largul portofoliu cu servicii de care beneficiază, alături de aparatura robustă și hardeware-ul securizat.

Ne dezvoltăm odată cu societatea: lumea IT hibrid 

Suntem extraordinar de entuziasmați să prezentă și să lansăm această nouă experiență de viață: Windows 10 sau Windows 11, prin puterea cloud ce include toate device -urile. Suntem ferm convinși și foarte încrezători că vom putea oferi companiilor de toate dimensiunile o invitație la o experiență ce cuprinde un alt tip de putere, forță, simplitate și siguranță de care au nevoie pentru a se adresa nevoilor dvs în ceea ce privește domeniul muncii, astfel facilităm și încurajăm „intrarea” în lumea muncii hibrid.

Windows 365 este disponibil din data de 2 august 2021 și se adresează tuturor companiilor mici si mari

Ne bucurăm extrem de mult că suntem împreună în această călătorie frumoasă a evoluției și suntem nerăbdători să aflăm noi modalități prin care veți lucra cu noi, folosind Windows 365.

RezolvIT este o companie de outsourcing IT obișnuită să implementeze tehnologii cloud și să faciliteze companiilor munca de acasă pentru angajați. Dacă v-am convins, solicitați o ofertă acum.

 

Tags: , ,

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact