fbpx
November 17, 2021
suport it

Microsoft Modern Workplace – Locul de muncă secret la care visează fiecare angajat de fiecare dată când se gândește la „servici”.

Păstrarea angajaților este întotdeauna o provocare. Pentru că durează atât de mult să găsești, să recrutezi și să instruiești cei mai buni angajați, este foarte important să te concentrezi asupra modului în care îi poți păstra.

Iar cel mai bun mod de a îmbunătăți retenția angajaților este să înțelegeți ce își doresc aceștia. Soluția este acum si la îndemâna companiilor mici prin utilizarea Microsoft Modern Workplace pentru a oferi mediul de lucru la care visează angajații dvs.

Totuși, cum arată, de fapt, acel Microsoft Modern Workplace? Iată câteva lucruri pe care le doresc cu adevărat angajații dumneavoastră.

Tehnologie mai ușoară

Există un stereotip conform căruia angajații mai în vârstă sunt mai rezistenți la schimbare. Iar aceste schimbări pot include orice, de la noi proceduri la noi tehnologii.

Adevărul este că toți lucrătorii, tineri și bătrâni, pot fi copleșiți de prea multă tehnologie. Pur și simplu, nu le place să lucreze in software-uri de la zeci de companii diferite doar pentru a reuși să își îndeplinească taskurile individuale dar si sa poata lucra eficient in mod colaborativ cu echipa din care fac parte.

Cu Microsoft Modern Workplace, obțineți o soluție “all-in-one” pentru productivitate, comunicare și colaborare. Și este plăcută și intuitivă. Dacă angajații dvs. pot lucra cu aplicațiile Microsoft 365 (word, excel, exchange, powerpoint) , pot lucra cu ușurință cu întreaga suită de programe Microsoft Modern Workplace.

managed cloud

Mai mult timp liber

Ce își doresc angajații, dar nu au cum să ceară? Puțin mai mult timp liber, bineînțeles!

Mulți dintre cei mai buni angajați ai dvs. sunt împotmoliți în fiecare zi cu sarcini plictisitoare, de rutină.

Dacă nu ar trebui să se concentreze atât de mult asupra acestor activități banale, ar avea timp să se concentreze mai mult asupra unor idei noi și cu adevărat inovatoare.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Microsoft Modern Workplace este că permite utilizatorilor să automatizeze mai multe sarcini diferite. Iar atunci când majoritatea acelor sarcini banale au fost automatizate, angajații dvs. vor fi liberi să se concentreze pe ideile “de ansamblu” de care compania dvs. are nevoie pentru a se evidenția!

Cu Microsoft 365 muncești de acasă ca și cum ai fi la sediul firmei.

 

Colaborare mai ușoară

Managerii și directorii înțeleg cât de importante sunt proiectele de grup. Astfel de proiecte îi ajută pe angajații dvs. să aducă la masa de discuții abilități și perspective diferite. Iar odată ce îi puneți pe toți laolaltă, obțineți un grup care este mult mai mare decât suma părților sale.

Cu toate acestea, angajații nu sunt, de obicei, încântați de proiectele de grup. Chiar dacă se înțeleg cu întreaga echipă, poate fi dificil să comunice cu toată lumea și să trimită fișiere de la un capăt la altul. Rezultatul final este o căsuță de email plina cu mesaje si discuții nenumărate și multă frustrare.

Vestea bună este că Microsoft Modern Workplace a fost conceput de la zero pentru a-i ajuta pe angajați să colaboreze. Microsoft Teams și Sharepoint facilitează și face intuitivă colaborarea, fără a aglomera căsuțele de e-mail ale celorlalți.

Când colaborarea este atât de ușoară, angajații dvs. ar putea învăța să iubească proiectele de grup la fel de mult ca și dvs.!

Rezolvarea mai rapidă a problemelor

 Unul dintre motivele pentru care Microsoft Modern Workplace este atât de popular în rândul întreprinderilor mici este faptul că este o soluție all-in-one. Cu acesta suita software, afacerea dvs. nu trebuie să se bazeze pe o echipă IT dedicată pentru a gestiona atât de multe dintre nevoile dvs. tehnologice.

Un efect secundar al acestui lucru pentru angajați este că orice problemă pe care o descoperă va fi rezolvată mult mai rapid. Anterior, singura lor cale de acțiune ar fi putut fi aceea de a trimite o solicitare la echipa IT, sperând că cineva o observă și sperând că va fi rezolvată înainte de sfârșitul săptămânii.

Automatizarea din Microsoft Modern Workplace ajută la evitarea multor potențiale probleme tehnologice. Iar software-ul intuitiv și instrumentele de colaborare vor ajuta echipa dvs. să rezolve orice alte probleme, toate acestea fără a petrece nenumărate ore neproductive așteptând la IT!

servicii it

Oportunități de lucru la distanță

Chiar și înainte de pandemia COVID-19, oportunitățile de lucru la distanță erau ceea ce mulți angajați își doreau cel mai mult. Iar lucrul în timpul carantinei a ajutat și mai mulți angajați să dezvolte gustul de a lucra de acasă.

Și vă este mai ușor ca niciodată să oferiți astfel de oportunități. Cu Microsoft Modern Workplace, puteți utiliza software precum Microsoft Teams pentru a coordona și colabora cu lucrătorii dvs. la distanță.

În mod surprinzător, angajații la distanță sunt la fel de productivi ca și angajații de la birou. În unele cazuri, ei pot fi mai productivi. Și, deși nu toată lumea poate să lucreze de acasă, oferirea unor oportunități de lucru la distanță selecționate poate servi drept un stimulent puternic pentru a-i păstra în preajmă pe unii dintre cei mai buni angajați ai dumneavoastră. În plus, dacă dispuneți de o infrastructură de lucru la distanță bazata pe soluțiile de la Microsoft, vă va pregăti pentru crize viitoare, focusul întregi suite fiind pe lucrul colaborativ si productivitatea echipelor.

Cu Microsoft Modern Workplace, biroul dumneavoastră poate fi pregătit pentru orice.

RezolvIT este o companie de outsourcing IT obișnuită să implementeze tehnologii cloud și să faciliteze companiilor munca de acasă pentru angajați. Dacă v-am convins, solicitați o ofertă acum.

 

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact