fbpx
September 5, 2021
ups apc 1500

Ce este o sursă de alimentare neîntreruptă (UPS)?

Un UPS este un aparat care asigură alimentarea de urgență a oricărui dispozitiv conectat la el în cazul unei pene de curent. Deși un UPS funcționează într-un mod similar cu un generator și ambele sisteme sunt concepute pentru a furniza energie de rezervă, în cazul unui UPS nu există o întrerupere a alimentării și este conceput pentru a furniza o alimentare de rezervă, astfel încât să puteți opri în siguranță dispozitivele electrice, evitând deteriorarea acestora. Un generator poate avea o scurtă întrerupere a alimentării înainte de a intra în funcțiune și, ulterior, de a furniza ore întregi de energie, în timp ce un UPS este destinat în principal protejării echipamentelor dvs. împotriva întreruperilor și supratensiunilor, salvându-vă de la potențiale daune. Deoarece sistemele UPS funcționează pe bază de baterii, orele lor de utilizare sunt limitate, dar sunt o necesitate, în special în zonele predispuse la întreruperi de curent.

Tipuri de surse de alimentare neîntreruptibile

Aparatele UPS sunt utilizate în diverse domenii, de la aplicații industriale, de producție, de calculatoare și comunicații, la aplicații medicale și militare, iar unele sisteme UPS sunt special concepute pentru a funcționa în medii cu temperaturi ridicate. În prezent, dispozitivele UPS pot fi găsite oriunde există calculatoare și servere. Sursele de alimentare neîntreruptibile au devenit imperative, în special în industriile în care o pană de curent poate avea consecințe grave și poate chiar pune în pericol viața, cum ar fi într-un spital. Tipurile de sisteme UPS pe care le-am selectat mai jos sunt pentru uz general la domiciliu și la birou și sunt opțiuni superbe pentru a vă salva activitatea și pentru a vă menține în siguranță instalațiile electrice.

Alegerea celei mai bune surse de alimentare neîntreruptibilă

 Principalul factor de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cel mai bun sistem UPS pentru dumneavoastră este numărul de dispozitive pe care doriți să le conectați la acesta. Acest lucru va determina numărul de prize pe care ar trebui să le căutați și, de asemenea, puterea. Un alt factor este cât de mult vreți să cheltuiți.

Cel mai bun NAS pentru companii in 2021

Recomandarea noastră : APC Back-UPS Pro 1500

APC Back-UPS Pro 1500 este o sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) de tip turn, care are o capacitate de rezervă a bateriei suficientă pentru a menține majoritatea computerelor în funcțiune atunci când se întrerupe curentul. Nu are suficientă energie pentru a vă permite să continuați să vă jucați în timpul întreruperii curentului, dar vă poate permite să continuați să lucrați pentru o perioadă de timp dacă consumul de energie este redus sau să vă salvați în siguranță munca și să vă opriți dacă stația de lucru este deosebit de consumatoare de energie.

Un aspect estetic atractiv

APC Back-UPS Pro 1500 are o configurație mini-turn care arată ca o versiune mai mică a unui computer de birou. Finisajul este în cea mai mare parte negru mat, cu o dungă lucioasă așezată în partea din față.

Designul general este destul de utilitarist, cu toate prizele și prizele de curent în spate, orificiile de aerisire pe laterale și un afișaj amplasat convenabil cu cele câteva comenzi din față, dar este suficient de atractiv încât nu m-ar deranja să-l las pe birou dacă aș avea loc. Cei mai mulți vor prefera să îl așeze sub birou în loc să îl așeze deasupra acestuia, dar factorul de formă înalt și subțire face ca și acest lucru să fie ușor.

Pachetul de baterii este situat în partea inferioară a UPS-ului, ascuns în spatele unui panou glisant, iar pachetul de expansiune se găsește în partea din spate a unității pentru un acces mai ușor.

Ecran LCD clar care afișează toate informațiile de care aveți nevoie

Back-UPS Pro 1500 este prevăzut cu un mic ecran care afișează informații vitale, cum ar fi tensiunea de intrare, starea bateriei și sarcina curentă. Puteți accesa informații mult mai detaliate prin intermediul software-ului PowerChute, dar am considerat că includerea acestui mic ecran LCD este o atingere plăcută.

Prize și porturi: 6 prize de alimentare dar nu există porturi de încărcare USB

Acest UPS dispune de 6 prize de alimentare, toate cu protecție la supratensiune. Trei dintre prize au acces la energia bateriei de rezervă, iar trei pot fi controlate de un singur dispozitiv principal.

Pe lângă prizele de alimentare, această unitate oferă protecție la supratensiune atât pentru conexiunile Ethernet, cât și pentru cele prin cablu. De asemenea, are un singur port de date pe care îl puteți utiliza pentru a vă conecta la un computer pentru a profita de software-ul PowerChute, precum și o intrare pentru o baterie auxiliară.

Toate prizele și porturile sunt amplasate pe partea din spate a dispozitivului, iar acest UPS nu include porturi de încărcare USB sau orice alt tip de porturi de încărcare dedicate.

Bateria: Suficientă de energie pentru aplicații solicitante

Acesta este un UPS de 865W/1500VA, dar aceste cifre se referă la câtă energie poate furniza dispozitivul la un moment dat, nu la câtă energie a stocat bateria. Bateria în sine este o unitate de 216 volți-amp-oră care poate fi schimbată la cald fără a fi nevoie să opriți echipamentul.

Cu UPS-ul la setările sale implicite poate menține computerul în funcțiune cu suficient timp pentru a salva și a închide documentele și programele cu care lucrați

Viteza de încărcare

În ceea ce privește încărcarea bateriei încorporate, am constatat că este nevoie de aproximativ opt ore pentru a încărca bateria până la capăt. Acest lucru nu este rău pentru o baterie de această dimensiune, deși este mai mult decât unele unități UPS pe care le-am folosit.

Preț: Nu este cel mai ieftin, dar merită pentru caracteristicile sale.

 

microsoft 365

RezolvIT este o companie de outsourcing IT obișnuită să securizeze și protejeze infrastructurile clienților cu succes. Fie că vorbim despre laptop-uri, desktop-uri, servere sau dispozitive mobile, compania adoptă și propune soluții inovative pentru a putea preîntâmpina amenințările de securitate ce pot apărea.

Tags:

Categorised in: , , ,

Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

Solutii de optimizare IT, direct in inbox!

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii si servicii IT pentru afacerea ta!

Call Now ButtonContact