fbpx
November 22, 2021
microsoft teams

Microsoft Teams are capacitatea de a transforma modul în care echipele lucrează în cadrul unei organizații.

Există o mulțime de caracteristici încorporate în Microsoft Teams pe care majoritatea oamenilor încă nu le-au explorat. Aceste caracteristici oferă utilizatorilor un avantaj și facilitează, de asemenea, o colaborare fără probleme.

Acesta combină diverse elemente ale unei echipe de lucru, cum ar fi luarea de notițe, chat-ul din spațiul de lucru și le îmbină cu platforma Microsoft 365.

Microsoft Teams facilitează colaborarea și coordonarea echipelor în timp real. Echipele pot iniția proiecte mai rapid și mai eficient prin partajarea de fișiere, atașamente, note și multe altele. De asemenea, poate fi integrat cu alte tehnologii pentru a permite ca spațiul de lucru al echipei să evolueze în timp.

Utilizatorii experimentați caută întotdeauna modalități de a obține cele mai bune rezultate din Microsoft Team și există mai multe moduri de a realiza acest lucru. Atât începătorii, cât și experții pot deveni superstaruri ale colaborării prin intermediul multor caracteristici uimitoare ascunse în Microsoft Teams.

Microsoft Teams se concentrează pe comunicare și colaborare și există mai multe sfaturi pentru a vă asigura că fiecare activitate este perfectă. Aruncăm o privire asupra celor mai bune caracteristici în Microsoft Teams pentru a vă asigura utilizați la maxim aplicația.

Etichetarea conversațiilor dvs.

Oricât de simplu ar părea acest lucru, majoritatea utilizatorilor îl ratează. Canalele conțin adesea mai multe conversații cu personaje diferite, precum și subiecte diferite. Pentru a vă asigura că un anumit chat este ușor de căutat și distinct, este nevoie de o etichetă. De exemplu, în timpul unei discuții cu cineva din departamentul de marketing despre cum să convertiți lead-uri într-o nouă campanie de marketing prin e-mail, puteți eticheta discuția “Start Email Marketing”. Mai târziu, când veți efectua o căutare, acele cuvinte cheie vor apărea automat. Etichetarea unui chat este ușoară, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe creionul din partea de sus, lângă numele membrilor, și să introduceți titlul preferat.

Stocarea și partajarea fișierelor cu SharePoint

În ceea ce privește securizarea stocării fișierelor și asigurarea unei platforme de colaborare fiabile, SharePoint a fost o alegere populară în rândul mai multor întreprinderi. Este și mai bine pentru că a fost fuzionat cu succes în Microsoft Teams. Utilizatorii pot face clic cu ușurință pe fila Fișiere din fiecare canal pentru a partaja fișiere cu membrii echipelor lor prin intermediul SharePoint. Fișierele deja partajate pe canal pot fi, de asemenea, accesate prin SharePoint. Fișierele partajate pot fi explorate de către membrii echipei prin colaborare cu ajutorul oricărei aplicații desktop Office.  Productivitatea și eficiența sunt esențiale în orice echipă. Există sfaturi care conduc la rezultate imediate în ceea ce privește productivitatea generală a echipei dumneavoastră.

backup

Filtrați-vă activitățile prin intermediul mențiunilor @

Câmpul de activități este cel care vă ține la curent cu cele mai recente actualizări și conversații. Deoarece există probabilitatea de a avea mai multe activități, sortarea acestora prin intermediul @mențiunilor vă permite să separați sarcinile personale de cele oficiale, ajutându-vă să vă concentrați asupra conversațiilor esențiale. Utilizatorii care colaborează mult cu mai mulți membri ai echipei primesc întotdeauna multe @mențiuni. Filtrul de activitate @mențiuni vă asigură că nu pierdeți nimic și că rămâneți la curent cu tot ceea ce necesită atenția dvs. în orice moment.

Marcați conținut specific

Deoarece colaborarea eficientă are o influență directă asupra productivității, marcajele pot face comunicarea mai puțin dificilă. Informațiile importante pot fi găsite rapid, atunci când aveți nevoie de ele, datorită acestei funcții minunate din Teams. Această opțiune permite utilizatorului să marcheze conținuturi specifice, fie că este vorba de un atașament sau de un mesaj. De asemenea, conținuturile pot fi clasificate în funcție de nivelul lor de importanță, astfel încât să nu pierdeți prea mult timp căutând. A ține evidența tuturor lucrurilor este una dintre cele mai copleșitoare părți ale oricărei afaceri. În timp ce există diverse proiecte în desfășurare, funcția de marcare vă permite să știți ce este important sau ce trebuie să faceți în diferite momente.

Microsoft a anunțat organizațiile că Skype for Business Online s-a încheiat la 31 iulie 2021 iar migrarea către Microsoft Teams trebuie efectuata cat mai rapid.

Redirecționați e-mailurile către un canal din Microsoft Teams

O mulțime de e-mailuri ajung în folderele de spam și alte câteva în foldere greșite. Deși acest lucru nu reprezintă o preocupare deosebită pentru start-up-uri, deoarece majoritatea acestora optează pentru chat, o mulțime de corporații consacrate depind de e-mailuri. Emailurile pot fi redirecționate către un canal din Outlook pentru a nu pierde informații esențiale. Acest lucru se poate face făcând clic pe cele trei puncte de lângă numele unui canal și selectând “Get email address” (Obține adresa de e-mail). Adresa generată cu ajutorul acestui proces simplu poate fi copiată și apoi pot fi adăugate la canal mesaje, documente Word sau orice alt fișier.

Combinați cu Microsoft Planner pentru o mai bună gestionare a sarcinilor

Poate că Microsoft Teams a sosit după principalul său concurent, Slack, dar capacitatea sa de a integra alte aplicații îl face avantajos. Deși Slack oferă și el numeroase integrări, Microsoft Teams le oferă utilizatorilor posibilitatea de a introduce fiecare aplicație Microsoft din momentul în care Teams este inițializat. Planner este un instrument de gestionare a sarcinilor pentru echipele mici și reprezintă o modalitate eficientă de urmărire a sarcinilor, făcând referire la acestea în Teams cu multă ușurință. Frumusețea acestui lucru este că nu este nevoie de un alt task manager. Planificatorul este, de asemenea, flexibil și poate fi fixat pe orice canal pentru a-l face mai accesibil din mers. Semnul “plus” poate fi apăsat cu ușurință pentru a adăuga sarcini.

servicii it

Accesul invitaților la persoane din afara cercului în Microsoft Teams

Probabil că nu știați acest lucru, apartenența la Microsoft Teams nu este necesară pentru a vă conecta în echipe. Există o funcție de acces pentru invitați oferită de Microsoft pentru a permite reprezentanților companiilor să se conecteze cu persoane din afara întreprinderii lor.

Accesul de invitat este securizat și oricine are un e-mail activ de afaceri sau de consumator se poate alătura chat-ului. Fișierele pot fi, de asemenea, vizualizate, precum și participarea la întâlniri. Opțiunea de invitat în Microsoft Teams este de obicei dezactivată în mod implicit, dar accesarea acesteia este destul de ușoară. După ce accesul pentru invitați a fost configurat, utilizatorii echipelor îl pot personaliza în funcție de reguli și reglementări.

Fiind una dintre cele mai puternice aplicații de chat corporative, Microsoft Teams este adesea subtilizată de mii de utilizatori din spațiul corporativ. Explorarea acestor sfaturi le oferă utilizatorilor un avantaj competitiv semnificativ în afaceri.

RezolvIT este o companie de outsourcing IT obișnuită să implementeze tehnologii cloud și să faciliteze companiilor munca de acasă pentru angajați. Dacă v-am convins, solicitați o ofertă acum.

Tags: ,

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact