fbpx
August 3, 2021
bitdefender

Cel mai bun antivirus din 2021- Bitdefender

În pas cu tehnologia – cel mai bun antivirus

Pe zi ce trece tehnologia avansează din ce în ce mai mult și cu ea odată și dorința noastră de a ne conforma societății și să avem ultimul model de telefon, laptop și așa mai departe. Cumpărarea unui nou laptop, spre exemplu, îți conferă un sentiment de fericire și de liniște căci acum ai mai făcut un pas înainte și te simți mai sigur datorită noilor configurații dezvoltate ale acestuia, desigur alegerea pentru cel mai bun antivirus din 2021 trebuie sa fie una corecta.

Adevărul este că da, este fain să te simți mai dezvoltat pe plan tehnologic având în vedere că acum tehnologia face parte din viețile tuturor și ocupă un loc destul de important. Dar oricât de entuziasmant ar fi, protejarea acestuia este de fapt protejarea ta ca persoană, ca posesor al telefonului, deoarece în acesta se află până la urmă datele tale. Prin urmare, căutarea unui antivirus este un pas extrem de important în conservarea acelei siguranțe oferită de un nou dispozitiv.

Înafara orcărui pericol

Pentru a ajuta prevenirea unor oportunități de a fi „jefuit” de către infractori cibernetici (cybercriminals), avem marea plăcere de a spune că ultima rundă de testare a software-urilor de antiviruși a fost finalizată și avem un clar câștigător – Bitdefender, care, din nou, reușește să ofere o siguranță unică și se află în topul clasamentelor, într-o continuă dezvoltare.

Dacă sunteți în căutare de un nivel obișnuit, însă inovativ, de protecție pentru Windows PC, recomandarea noastră este evident Bitdefender Gravityzone Business Security

backup pentru cel mai bun nas

De ce Bitdefender este cel mai bun antivirus din 2021 : 

Deși era destul de previzibil ca Bitdefender să iasă învingător în această competiție, ieșind în evidență in comparatia cu Norton, Kaspersky și Trend Micro, avantajele trebuie explicate amănunțit pentru o înțelegere a audienței mai pragmatică.

Când vine vorba de crearea unei securități online a software-ului, creatorul dă dovadă de o calitate superioară. Logic, are un anti-malware superior față de restul programelor, atât cât și o selecție de „ustensile” ajutătoarea în ceea ce privește detectarea spamului, dar, pe de altă parte, este incredibil de ușor de instalat și de folosit, chiar și pentru cei ce nu au o cunoștință în utilizarea device-urilor.

Tu cum îți protejezi device-urile?

servicii it

Aici puteți găsi principalele caracteristici pentru care considerăm că este cel mai bun antivirus din 2021 – Bitdefender :

  1. Siguranță: deși este evidentă remarca, merită menționat faptul că Bitdefender este cel mai de încredere când vine vorba de blocarea imediată a unui software care este rău intenționat sau suspicios. Deci nu va trebui să vă îngrijorați odată ce este instalat.
  2. O mulțime de caracteristici performante: Bitdefender Gravityzone Business Security are o vastă gamă de caracteristici avansate: protecție a ransomware -ului mult mai mare, scanarea securității WI-FI, securitate ridicată a documentelor, manager al parolei… iar lista nu este nici măcare pe jumătate gata.
  3. Ușor de utilizat: în opinia noastră, Bitdefender este cel mai ușor și prietenos program antivirus existent, astfel încât pune pe primul loc facilitarea experienței utilizatorului. Poți avea un program care îți oferă o protecție foarte puternică și o mulțime de beneficii dar dacă nu reușești să înțelegi sau să descifrezi cum se interpretează rezultatele sau cum să scanezi ceva… degeaba.
  4. Nu va impacta performanța dispozitivului: pe când alte programe antivirus, când scanează, pentru a-și atinge scopul, au un impact semnificativ asupra funcționării dispozitivului, Bitdefender asigură protejarea bateriei și vitezei de utilizare a dispozitivului, astfel programul atingându-și scopul într-un mod foarte practic, fără să deranjeze utilizatorul din ceea ce face între timp.
  5. Convenabil: în ciuda poziției regăsite în topul făcut de noi, Bitdefender reușește să aibă prețuri destul de competitive fiind mai accesibil față de celelalte programe, având în vedere ce oferă.

RezolvIT este o companie de outsourcing IT care reușește cu succes să susțină companiile cu care lucrează, fie că ne referim la securizarea infrastructurii sau la facilitatea angajaților să își desfășoare activitatea remote.

Tags: , ,

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact