fbpx
February 15, 2021
clubhouse

Înainte să comentăm știrea propriu-zisă, haideți să vorbim puțin despre ClubHouse.

ClubHouse este o rețea socială disponibilă momentan doar pentru utilizatorii iOS. Partea interesantă este că aceasta este audio-based. Prin intermediul aplicației, puteți asculta conversațiile anumitor persoane și implicit, puteți avea oportunitatea de a participa.

Două sau mai multe persoane discută într-o cameră privată, iar conversația “dispare” în momentul în care conferința audio se termină. Pe baza unor categorii, aplicația vă permite să urmăriți alte persoane care au aceleași domenii de interes ca ale dumneavoastră și chiar să interacționați cu acestea.

Platforma a prins tracțiune în ultimele zile, după ce Elon Musk și alte persoane celebre au promovat-o pe rețelele lor sociale.

Sună interesant până aici?

În acest moment, ClubHouse poate fi folosită doar pe iOS, iar accesul se face pe bază de invitație. Fiecare utilizator primește două invitații, iar ulterior mai poate câștiga și altele, în funcție de activitatea de pe platformă.

Cei de la ClubHouse au anunțat că au în vedere și crearea unei aplicații pentru Android, dar nu se cunosc mai multe informații în acest moment. În acest moment platforma nu are o versiune de browser, ea putând fi accesată doar de pe dispozitive mobile Apple.

Se pare că popularitatea ClubHouse nu a rămas neobservată. Facebook are în plan să creeze o platformă care să rivalizeze cu ClubHouse, iar Twitter lucrează deja  la Twitter Spaces, o funcție de Chatroom.

Suntem de părere că platforma a devenit populară întrucât aceasta acoperă un gol în piața Social Media – oportunitatea de a asculta oameni cu aceleași preocupări și hobby-uri ca ale tale.

Chiar dacă momentan nu este foarte populară la noi, platforma si-a gasit utilizatori in randul profesionistilor online astfel că aceasta poate reprezenta deja un instrument de marketing foarte performant.

Când nu facem IT, ne place să urmărim noi trenduri și tehnologii. Acest lucru ne ajută să fim mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în piață și implicit, ne facilitează să rămânem documentați, pentru a putea propune clienților soluții personalizate și inovative.

Ne auzim acolo.

 

Categorised in:

Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

Solutii de optimizare IT, direct in inbox!

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii si servicii IT pentru afacerea ta!

Call Now ButtonContact