fbpx
January 19, 2022
rezolvit msp

Caracterul rapid al peisajului de afaceri din zilele noastre a însemnat că este timpul să începem să ne gândim ca este nevoie de mai mai mult decât la IT-ul de tip break/fix și in special la un mod abordare proactivă. Dar, din păcate, multe echipe IT interne nu pot ține pasul cu tendințele și nu se pot asigura că sistemele lor de afaceri funcționează așa cum ar trebui.

Având în vedere acest lucru, poate fi o idee bună să lucrați cu un furnizor de servicii IT  MSP

 

 

 

Iată care sunt principalele beneficii pe care aceștia le pot aduce afacerii dumneavoastră.

 1. Evitați timpii morți
 2. Obțineți acces la experți…
 3. …inclusiv experți în securitate cibernetică
 4. Beneficiați de cea mai recentă tehnologie
 5. Câștigați mai mult timp pentru echipa dvs.
 6. Beneficiați de un punct de contact unic și de încredere
 7. Mai eficient din punct de vedere al costurilor
 8. Primiți asistență 24/7
 9. Ușor de mărit sau redus în funcție de necesități

 

servicii it

 1. Evitați timpii de nefuncționare

În loc să fie reactiv, un MSP vă poate ajuta afacerea să adopte o abordare proactivă atunci când vine vorba de sistemele dvs. critice. De exemplu, cei mai buni furnizori IT MSP vă vor monitoriza sistemele 24 de ore din 24 și vor rezolva problemele înainte ca acestea să devină o problemă. În cazul în care se întâmplă o problemă, aceștia vor efectua o analiză a cauzelor profunde (RootCauseAnalisys) pentru a preveni apariția din nou a aceleiași probleme.

Cu alte cuvinte, un MSP vă poate ajuta să maximizați timpul de funcționare și să reduceți la minimum timpul de nefuncționare. Și având în vedere că timpii de nefuncționare pot costa zeci sau chiar sute de euro pe minut, este ușor de înțeles de ce colaborarea cu un MSP oferă atât de multă valoare.

 1. Obțineți acces la experți…

Pentru a rămâne în fața concurenței și pentru a vă asigura că îmbunătățiți continuu experiența clienților, este posibil să fie nevoie să investiți în noi elemente de tehnologie. Cu toate acestea, este posibil ca echipele dvs. interne existente să nu fie familiarizate cu această nouă tehnologie, ceea ce poate duce la probleme precum:

 • Neutilizarea software-ului în conformitate cu cele mai bune practici
 • Nu reușiți să aflați care este cea mai buna soluție moderna
 • Software-ul nu funcționează așa cum ar trebui

Apoi, există problema implementării acestei noi tehnologii. Astfel de proiecte necesită o mulțime de resurse (timp, personal, expertiză etc.) – puteți spune cu încredere că vă puteți lipsi de toate aceste resurse pentru o perioadă extinsă de timp?

Desigur, ați putea angaja mai mulți specialiști interni. Dar recrutarea este costisitoare, necesită mult timp și nu există nicio garanție că veți găsi oamenii potriviți la momentul potrivit.

Aici este momentul în care colaborarea cu un MSP vă poate ajuta. MSP au experți pentru fiecare verticală, fiecare dintre ei având ani de experiență la activ. Astfel, aceștia au cunoștințele necesare pentru a vă sfătui cu privire la modalitățile de îmbunătățire a proceselor de afaceri, mai degrabă decât să le repare pe cele actuale.

De exemplu, ei pot alinia companiile la o bună practică din industrie, unde și când poate fi implementată. La RezolvIT, mergem chiar atât de departe încât avem sute de procese de afaceri procedurizate pentru o varietate de industrii într-un model BPM pentru ca societățile să le evalueze și să aleagă dintre ele.

 1. …inclusiv experți în securitate cibernetică

În ultimii ani, organizațiile au început cu adevărat să înțeleagă riscurile de securitate cu care se confruntă și importanța unei abordări etanșe a securității cibernetice. A ține pasul cu acest lucru este o muncă cu normă întreagă pentru un expert în securitate – sau o echipă!

Cu toate acestea, de multe ori nu este fezabil să se angajeze un angajat cu normă întreagă doar pentru acest lucru. Din nefericire, acest lucru înseamnă, de asemenea, că aveți o șansă mai mare de întrerupere a activității, de încălcare a securități datelor (GDPR), de malware și multe altele.

Lucrați cu un MSP, iar experții lor în securitate vor deveni o extensie a echipei dvs. În plus, aceștia vor avea și software cheie conceput pentru a anticipa și a ținti breșele chiar înainte ca acestea să se producă.

backup

 1. Acces la cele mai noi tehnologii

Dacă resursele dvs. interne sunt întinse la maximum, luptând cu incidentele permante și lucrând cu sarcini BAU (Business-As-Usual), cum se pot concentra pentru a se asigura că afacerea dvs. este cât se poate de inovatoare? Pe lângă faptul că economisesc timp pentru echipele dvs. interne un MSP va fi la curent permanent cu tendințele din industrie.

Aceștia vor cunoaște cele mai recente tehnologii și vă pot sfătui în ce software merită să investiți (și în ce parte a afacerii dvs. poate ajuta cel mai mult) și care nu merită.

Un exemplu excelent în ultimii ani a fost raportarea și analiza. Din ce în ce mai multe companii nu mai stochează doar toate datele, ci raportează doar mici secțiuni. Un MSP excelent nu numai că vă va spune ce date ar trebui să raportați, dar vă va sfătui și cu privire la cea mai bună tehnologie pentru a face acest lucru.

 1. Câștigați mai mult timp înapoi pentru echipa dvs.

Ceea ce se întâmplă deseori într-o organizație este că personalul cheie este atât de concentrat pe toate sarcinile obișnuite (BAU), încât are puțin timp să se concentreze asupra strategiei pentru viitor. Luați, de exemplu, echipa dvs. IT. Este posibil ca aceștia să petreacă o cantitate disproporționată de timp pentru a lupta împotriva problemelor – ceea ce înseamnă mai puțin timp liber pentru proiectele care vor duce cu adevărat afacerea dumneavoastră înainte.

 

Lucrând cu RezolvIT MSP, echipa noastra poate gestiona sistemele dvs. critice și poate maximiza timpul de funcționare, lăsându-vă mai mult timp pentru a vă concentra pe a rămâne în fața ritmului de inovare.

 

 1.  Primiți un punct de contact unic și de încredere : IT SPOC

RezolvIT oferă servicii IT SPOC – Ce înseamna acest lucru?

Echipele dvs. interne au într-adevăr mai multe șanse să vă cunoască pe dinafară afacerea și nuanțele din industrie. Dar, echipa RezolvIT MSP se va strădui întotdeauna să se familiarizeze în totalitate cu compania, soluțiile, software-ul si procedurile din industria dvs.

Veți avea un manager desemnat pentru succesul clienților, care va fi punctul dvs. unic de contact, intermediarul dintre dvs. și furnizori, capabil să intercepteze și să rezolve eficient orice problemă în numele dvs. În cazul în care managerul de succes al clienților nu este disponibil din orice motiv (de exemplu, este în concediu anual sau bolnav), va exista întotdeauna un contact secundar, astfel încât veți primi întotdeauna sprijinul de care aveți nevoie.

MSP-ul potrivit va privi dincolo de serviciile gestionate și se va strădui să devină un consilier de încredere pentru afacerea dvs.

 1. Mai eficient din punct de vedere al costurilor

Un beneficiu clar și principal al colaborării cu RezolvIT MSP este faptul că, de multe ori, este mai eficient din punct de vedere al costurilor decât păstrarea în cadrul companiei. Există mai multe motive pentru acest lucru, printre care:

 • Nu este nevoie să recrutați și să formați personal nou pentru a avea acces la mai multă expertiză
 • Posibilitatea de a vă gestiona sistemele 24/7
 • Costuri mai previzibile – acordul dvs. de nivel de servicii va descrie ceea ce plătiți și nivelul de servicii pe care îl primiți, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile neprevăzute.
 • Puteți trece de la un model de cheltuieli de capital la un model de cheltuieli de exploatare
 1. Beneficiați de asistență 24/7

Dacă nu aveți deja personal intern care să vă monitorizeze și să vă gestioneze sistemele în afara orelor de program, cum vă asigurați că datele și aplicațiile dvs. de afaceri sunt protejate non-stop?

Cu RezolvIT MSP, acesta protecție poate fi acolo 24 de ore din 24, 7 zile din 7, cu o echipă dedicată de experți gata să aibă grijă de sistemele dvs. și să rezolve problemele, indiferent de oră.

 1. Servicii IT MSP sunt ușor de extins sau de redus în funcție de necesități

Pe măsură ce afacerea și industria dvs. evoluează, probabil că tehnologia dvs. va trebui să vă urmeze. Deși sistemele moderne, cum ar fi Microsoft365, sunt concepute pentru a fi scalabile și ușor de adăugat sau de eliminat aplicații, este posibil să aveți totuși nevoie de consiliere/asistență.

RezolvIT MSP vă poate ajuta în acest sens, oferindu-vă sfaturi pentru a vă asigura că luați cea mai bună decizie pentru nevoile actuale ale afacerii dumneavoastră.

În plus, este ușor să măriți sau să micșorați competențele și resursele în funcție de necesități. De exemplu, dacă vă aflați în mijlocul unui proiect de implementare ERP și aveți nevoie de mai multe mâini implicate, vă puteți sprijini pe MSP-ul dumneavoastră. Trebuie doar să modificați acordul de nivel de servicii; nu este nevoie să treceți prin procesul de recrutare!

Ce poate aduce RezolvIT MSP afacerii dumneavoastră?

Ați dat din cap în timp ce ați citit pe scurt acest articol de blog? După cum puteți vedea, există atât de multe beneficii în a lucra cu un MSP. Echipa RezolvIT poate gestiona infrastructura IT si aplicațiile dvs. critice și maximiza timpul de funcționare, astfel încât să vă puteți concentra pe sarcinile care vă fac cu adevărat să vă dezvoltați afacerea.

Pentru a afla mai multe despre valoarea pe care o putem aduce afacerii dvs. în calitate de IT MSP contactați-ne acum

 

 

Tags:

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact