fbpx
August 14, 2021
windows 11

Aplicațiile Windows 11 primesc un aspect nou si elegant

 

 

Într-o postare pe blogul Windows, Microsoft a oferit cititorilor o privire de ansamblu asupra modului în care vor arăta aplicațiile Windows 11 actualizate.

Microsoft a modernizat unele dintre aplicațiile preîncărcate în Windows 11, inclusiv aplicațiile Snipping Tool, Calculator, Mail și Calendar.

Mail și Calendar sunt actualizate cu un nou stil vizual! Au fost adăugate colțuri rotunjite și alte ajustări pentru a le face să arate și să se simtă parte din Windows 11. Ca și până acum, Mail și Calendar pot reflecta tema Windows, astfel încât să puteți trimite e-mailuri și să vă verificați programul folosind tema pe care o preferați.

windows 11 calendar

 

În primul rând, Microsoft renunță la clasicele Snip & Sketch și Snipping Tool și le înlocuiește pe ambele cu o versiune reproiectată a Snipping Tool. Potrivit Microsoft, aplicația actualizată “reprezintă cea mai bună experiență a celor două aplicații”.

indows 11 snipping tool

Snipping Tool vă va permite să folosiți comanda rapidă de la tastatură Win + Shift + S pentru a face capturi de ecran, ceea ce ar putea fi o a doua natură dacă o folosiți deja cu instrumentul Snip & Sketch.

windows 11 annotate

Acesta vine cu o pagină de setări și cu mai multe opțiuni noi pentru realizarea de capturi de ecran: Rectangular Snip, Freeform Snip, Windows Snip și Fullscreen Snip. De asemenea, aveți libertatea de a vă adnota capturile de ecran, precum și de a profita de instrumentele îmbunătățite de decupare.

De asemenea, puteți seta tema Snipping Tool separat de cea a Windows. Acest lucru înseamnă că puteți activa modul întunecat fără a afecta restul aplicațiilor dumneavoastră.

Fanii aplicațiilor Mail și Calendar preinstalate in Windows vor fi și ei mulțumiți. Nu s-au schimbat prea multe, cu excepția faptului că ambele aplicații au acum colțuri rotunjite care completează noul aspect al lui Window 11. Puteți utiliza modul întunecat și cu aceste aplicații, lucru pe care îl puteți face deja în Windows 10.

windows-11-mail-dark

În cele din urmă, aplicația Calculator, foarte utilă, a primit o mică ajustare a aspectului său. La fel ca și în cazul Snipping Tool, o veți putea utiliza în modul întunecat. În plus, aplicația a fost rescrisă în C#, ceea ce înseamnă că mai mulți dezvoltatori își pot aduce propriile contribuții pe GitHub.

windows-11-calculator

Pe lângă acestea, aplicația Calculator este plină de funcții utile.

Este instrumentul perfect pentru a vă ajuta să vă faceți temele la matematică, să vă gestionați finanțele, să trasați și să analizați ecuații pe un grafic și să evaluați expresii de algebră, trigonometrie și expresii matematice complexe!

  • Calculator standard simplu și ușor de utilizat pentru toate elementele de bază și un calculator științific puternic pentru matematică mai complexă.
  • Modul Programator oferă funcționalități bogate, esențiale pentru programare și inginerie.
  • Trasați una sau mai multe ecuații în modul grafic și apoi analizați graficul pentru a ajuta la identificarea caracteristicilor cheie ale graficului.
  • Faceți conversia între peste 100 de unități și monede diferite.

Data de lansare a Windows 11 se apropie.

Se zvonește că Windows 11 va fi lansat în octombrie 2021.

RezolvIT este o companie de outsourcing IT (link) care reușește cu succes să susțină companiile cu care lucrează, fie că ne referim la securizarea infrastructurii (link) sau la facilitatea angajaților să își desfășoare activitatea remote.

Tags: , ,

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact