fbpx
August 28, 2015 Leave your thoughts

Stim ca vreti sa platiti fix cat aveti nevoie, de aceea va propunem colaborarea bazata pe COSTUL REAL al timpului alocat interventiilor la compania dumneavoastra.

Ne chemati doar cand aveti nevoie, doar cand nu va merg calculatoarele, iar noi suntem alaturi de dumneavoastra gata sa intervenim intr-un timp minim garantat, cu toata sustinerea si cunostintele echipei tehnice.

Diferenta intre noi si un colaborator (prieten, cunostinta, colaborare la mica intelegere) este urmatoarea:

  • Intervenim intotdeauna prompt. Garantam intotdeauna un timp minim de raspuns. Un colaborator va veni doar cand va avea timp.
  • Intervenim in timp util indiferent de client… pentru noi fiecare client este important. Avand un contract de servicii( modic – 1 euro sau 2 euro) semnat cu noi vom interveni fara nici o retinere. Pe cand un colaborator avand un client care il plateste mai mult sau un prieten il va alege intai pe acela.
  • Avem 20 de oamenii tehnici pregatiti care asta fac zi de zi. Un colaborator este foarte posibil sa aiba un alt job si deci nu poate fi disponibil tot timpul.

Daca ati avut probleme cu calculatorul si nu a fost nimeni prin preajma atunci cand „ardea mai tare” puteti apela cu incredere la serviciile RezolvIT.

Tags: , ,

Categorised in: , , ,

Leave a Reply

Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

Solutii de optimizare IT, direct in inbox!

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii si servicii IT pentru afacerea ta!

Call Now ButtonContact