fbpx
July 8, 2020
outsourcing it

5 Semne ca ai nevoie de o companie de outsourcing IT

Se spune că o companie IT face o treabă bună atunci când e nevoie să intervină minim asupra infrastructurii, iar toate modificările sunt făcute cu un impact minim asupra activității și business-ului. În lipsa unei echipe de profesioniști care să se ocupe de partea de IT, problemele uzuale pot îngreuna destul de rău activitatea. Iar timpul ăsta pierdut se traduce în bani pierduți și creează și frustrare.

Mai jos las o listă cu cele mai comune incidente care pot impacta puternic activitatea, dacă nu se ocupă nimeni de rezolvarea lor.

Brusc, calculatoarele functionează mai greu

Este foarte comun ca posturile de lucru să funcționeze mai greu, de la o zi la alta. Pe măsură ce Windows 10 se actualizează, de cele mai multe ori lucrul cu aplicațiile se desfășoară mai îngreunat. O companie de outsourcing IT verifică logurile sistemului, rezolvă erorile și dezactivează din procesele nefolositoare de sistem, pentru a restabili viteza obișnuită de lucru.

Printezi în biroul vecin, că nu are cine să instaleze imprimanta

E frustrant când ai treabă, dar printezi la imprimanta colegei, că nu are cine să instaleze o instaleze pe stația ta de lucru. Sau poate printarea funcționa, până la o actualizare a sistemului de operare. O companie de outsourcing IT ar putea rezolva problema, dacă e una software, în maxim 15 minute, fără să fie nevoie să se deplaseze la sediu.

Cauți lucruri pe net și ești asaltat de notificări

E nasol ca la fiecare căutare pe net să te trezești bombardat cu notificări de la diverse site-uri, sau eventual reclame care se oferă să-ți vândă fel de fel de produse. Sau, și mai rău, niște gagici semi-nud… și poate nici nu ești singur în birou. Nici măcar nu e nevoie să fi accesat genul ăsta de pagini ca să apară diferite notificări din categoria “adult”… Situația creată sigur ar fi cel puțin stânjenitoare. O companie de outsourcing IT ar putea rezolva rapid problema, folosind diverse aplicații antimalware și dezinfectând cu discernământ fișierele descoperite ca fiind malițioase.

 Windows-ul nu mai pornește și te frustrezi căutând rezolvări pe net

Se întâmplă ca, după câte un update de Windows să nu mai funcționeze nimic. Scenariul cel mai nasol e când lași calculatorul seara funcțional, iar dimineață pur și simplu nu se mai încarcă Windows-ul. Și ai treabă și trebuie să te ocupi de lucruri la prima oră de dimineață, dar în loc să faci asta, cauți tutoriale pe net și încerci să resuscitezi calculatorul. O companie de outsourcing IT ar ști exact cum să gestioneze această situație și ar găsi o rezolvare rapidă.

Ai o problemă cu aplicația de email fix când ai un mail urgent de trimis

Emailul este o metodă cheie de comunicare, iar o mare parte din “treabă” se desfășoară pe mail. E foarte complicat ca fix în momentele în care ai mai mare nevoie de el, să constați că nu mai merge. Și nu știi ce să îi faci, îl închizi și redeschizi, dar face la fel. Știu, primul instinct este să trimiți mailul de pe telefon, dar nu vei putea trimite în acest fel toate emailurile. O companie de outsourcing IT poate remedia foarte rapid problema, ca tu să pierzi cât mai puțin timp.

Dacă vrei să scapi de toate aceste probleme banale, apelează la serviciile RezolvIT. O echipă de profesioniști care înțelege cum funcționează legile lui Murphy în IT și e capabilă să rezolve rapid problemele care țin business-ul sau părți din business pe loc.

 

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact