fbpx
August 27, 2015 Leave your thoughts

Irlandezii de la Stat Counter susţin că browserul Chrome a trecut deja peste Firefox în topul mondial al browserelor web.

În noiembrie 2011, cota de piaţă a Chrome a ajuns la 25,7%, aproximativ dublu faţă de aceeaşi lună a anului trecut, Firefox are o 25,2%, în timp ce Internet Explorer a scăzut de la 48,2% la 40,6%, potrivit datelor StatCounter, citate de Reuters

Statistica StatCounter se bazează pe date agregate de la peste trei milioane de site-uri web, cu o mostră de peste 15 miliarde de pagini vizualizate pe lună.

O scădere dramatică pentru Internet Explorer, care, dacă se va menține, va însemna și finalul carierei browserului de la Microsoft.

In Romania, conform datelor de la Stat Counter, luna noiembrie 2011 a fost cea în care browserul de la Microsoft a fost depășit de Chrome. În luna februarie 2012, IE mai avea o cotă un pic mai mare de 25%, ceea ce înseamnă că doar un utilizator din patru mai folosește Internet Explorer ca să navigheze pe internet în România.
N-am mai vazut pe nici un blog si pe nici un site de multa vreme un test serios pentru versiunile actuale a celor trei browsere ale momentului: Internet Explorer 9, Google Chrome 19, Firefox 12. Testele de mai jos sper ca va vor ajuta sa va dati un raspuns la urmatoarele intrebari: Care este cel mai bun browser? Ce browser sa folosesc? Care browser este cel mai rapid? Care browser reda continutul cel mai bine?

Tags: , ,

Categorised in: , , ,

Leave a Reply

Ai intrebari despre serviciile Rezolvit sau despre beneficiile externalizarii ?

Nu stii ce abonament se potriveste perfect afacerii tale ?

Stabileste o intalnire

Solutii de optimizare IT, direct in inbox!

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii si servicii IT pentru afacerea ta!

Call Now ButtonContact