Daca aveti mai multi furnizori de servicii IT si comunicatii cu care lucrati si pe care ii gestionati dumneavoastra, incercati sa trageti linie la sfarsit de an si sa faceti urmatoarea analiza:
- Cat timp ati pierdut in discutiile cu ei in anul care a trecut?
- Cat v-au costat toate achizitiile si toate serviciile pe care vi le-au oferit?
- Cat timp s-a pierdut cu discutii intre 2 furnizori care trebuia sa rezolve o problema comuna?
- Aveti aceleasi conditii si termene de plata la toti?
Ce puteti castiga daca alegeti un furnizor care sa inglobeze toate serviciile de IT ?
- Timp mai scurt pentru rezolvarea problemelor. Colaboram cu partenerii nostri de foarte mult timp si generandu-le mai mult business de-a lungul timpului, acestia ne servesc mult mai repede si ne ofera conditii mai bune decat le puteti obtine dumneavoastra;
- Nu mai fuge nimeni de responsabilitati. Fiind singurul furnizor pentru dumneavoastra, indiferent daca e o problema de internet sau o problema de calculatoare, tot noi o rezolvam asa ca nu mai avem cum sa dam vina pe altcineva;
- Veti avea solutiile cu cel mai bun raport calitate/pret. Intrucat colaboram cu mai multi furnizori, noi nu depindem de un singur brand si nu avm o singura conexiune de internet disponibila…ci dimpotriva, lucram cu toti furnizorii si alegem cele mai bune variante;
- Reduceti timpul necesar discutiilor cu toti furnizorii, atat pentru negocierea conditiilor contractuale cat si pentru stabilirea taskurilor si responsabilitatilor. Totul se poate face intr-o singura discutie sau intr-un singur e-mail;
- Castigati un istoric de plata comun si totodata conditii mai bune de plata. E foarte simplu: intrucat platiti la noi si echipamentele si internetul si serviciile IT, va putem oferi un termen de plata cumulat pentru totul, si linie de credit pe masura.
10 avantaje ale externalizării IT.
1. Controlează costurile. Serviciile IT Externalizate transformă costurile IT variabile în costuri fixe și vă permite să bugetați eficient. Cu alte cuvinte, plătiți doar pentru ceea ce utilizați atunci când aveți nevoie.
2. Reduceți costurile forței de muncă. Angajarea și instruirea unui personal IT poate fi foarte costisitoare, iar angajații temporari nu sunt întotdeauna la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Externalizarea vă permite să vă concentrați resursele umane acolo unde aveți cel mai mult nevoie.
3. Pregătit, cu experiență, calificat, certificat. Dacă nu sunteți instruit în domeniul IT, cum vă asigurați că un angajat este calificat? Certificările precum Microsoft Certified Systems Enginner (MCSE) sunt importante, dar cel mai mult conteaza experiența – angajati companiilor de IT externalizat au o experienta diversa dar si o echipa pe care se pot baza
4. Calificat nu este la fel de experimentat. Puține probleme sunt noi pentru companiile de servicii IT, care văd probleme conexe de mai multe ori. Un angajat IT intern conduce o existență izolată, indiferent de cât de mult se documenteaza. Cu toții am prefera un medic cu experiență; același lucru este valabil și pentru IT.
5. Creșteți eficiența și competitivitatea. Organizațiile care încearcă să facă toate serviciile IT interne pot avea timp de cercetare, dezvoltare și implementare mult mai mare, toate acestea cresc costurile și sunt transferate în cele din urmă clienților.
6. Implementați rapid o nouă tehnologie. O companie de servicii IT externalizate de calitate va avea resursele necesare pentru a începe noi proiecte imediat. Gestionarea aceluiași proiect în interior ar putea implica săptămâni sau luni pentru a angaja oamenii potriviți, a-i instrui și a oferi sprijinul de care au nevoie. Pentru majoritatea implementărilor, companiile IT de calitate vor aduce ani de experiență la început economisind timp și bani.
7. Rămâneți concentrat pe afacerea dvs. principală. Companiile au resurse limitate, iar fiecare manager are timp și atenție limitate. Externalizarea vă poate ajuta afacerea să rămână concentrată pe afacerea dvs. de bază și să nu vă distragă atenția cu deciziile IT complexe.
8. Reduceți riscul. Fiecare investiție comercială prezintă un anumit risc. Piețele, concurența, reglementările guvernamentale, condițiile financiare și tehnologiile se schimbă foarte repede. Furnizorii de externalizare își asumă și gestionează o mare parte din acest risc pentru dvs., având cunoștințe specifice din industrie, în special probleme de securitate și conformitate. În general, ei decid mult cum să evite riscul în domeniile lor de expertiză.
9. Nivelați terenul de joc. Majoritatea întreprinderilor mici nu își pot permite să se potrivească cu serviciile de asistență interne pe care le întrețin companiile mai mari. Externalizarea poate ajuta companiile mici să acționeze „mare” oferindu-le acces la tehnologia și expertiza similare de care se bucură companiile mari. O structură de costuri administrată de o terță parte independentă și o economie de scară pot oferi companiei dvs. un avantaj competitiv.
10. Conformitate și securitate. Antivirusul este actualizat? Aveți instalat un DMZ? Vă auditați stațiile de lucru și serverele? Compania dvs. a implementat standarde de securitate PCI și a lucrat pentru a menține aceste standarde? Prin externalizarea unei companii de Suport IT care este familiarizată cu standardele de conformitate PCI https://www.pcisecuritystandards.org, puteți fi siguri că compania dvs. minimizează riscurile asociate cu menținerea datelor clienților, numerele cardurilor de credit, informații competitive competitive și multe altele .
Pe scurt rezolvam problemele IT in timp ce dumneavoastra va dezvoltati afacerea.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.
Categorised in: Abonamente, Diverse, Sfaturi Utile, Toate