fbpx
December 7, 2020
backup

Backup înseamnă să poți petrece liniștit sărbătorile de iarnă, știind că datele companiei sunt și vor fi mereu în siguranță.

Backup înseamnă să nu îți fie frică de faptul că accidental, un angajat poate șterge un fișier important pentru companie.

Backup înseamnă să ai mereu pregătită umbrela pentru zilele ploioase, geaca, pentru serile de iarnă sau prosopul, pentru zilele însorite petrecute la mare. Backup înseamnă să fii mereu pregătit pentru orice.

Același lucru se aplică și în mediu business. Cine nu ar vrea o soluție performantă din punct de vedere tehnic, care le oferă garanția că datele companiei vor fi în siguranță, indiferent dacă serverul se criptează cu un ransomware sau că hard diskurile se deteriorează fizic?

În acest sens, RezolvIT recomandă și implementează cu succes soluțiile MSP360 (Cloudberry). Mai mult decât atât, compania oferă serviciul “backup as a service”, ceea ce presupune proiectarea și implementarea soluției, administrarea ei și restaurarea fișierelor, când este nevoie.

Câteva dintre caracteristicile importante ale MSP360:

  • clientul de backup este compatibil cu toate sistemele de operare utilizate în mediu business: Windows (versiunile server și desktop), Mac OS X (utilizat pe stațiile de lucru) și Linux (utilizat pe servere)
  • se poate efectua backup la fișiere și foldere, dar și la întreg sistemul de operare, iar restaurarea este foarte rapidă
  • permite configurarea backup-ului pentru email atât la nivel de client (salvând regulile și celelalte setări locale), dar și la nivel de server de email
  • poate fi configurat să efectueze backup pentru soluții cloud: OneDrive, Sharepoint, Microsoft Exchange
  • permite recuperarea individuală a fișierelor și folderelor, dar și recuperarea  unor întregi structuri de date
  • datele sunt criptate, astfel că acestea sunt protejate atât când se află în tranzit, cât și în interiorul mediului de stocare
  • soluția software permite efectuarea de backup în cadrul infrastructurii locale sau pe medii cloud
  • aplicația are funcții avansate de compresie, astfel că se economisește spațiu în mediul de stocare
  • soluția are funcție de versionare, permițând păstrarea mai multor versiuni ale acelorlași fișiere, în funcție de necesități și de dimensiunea mediului de stocare

Fără să vă amețesc cu foarte multe detalii tehnice, soluția MSP360 este ușor de implementat și de utilizat și permite configurarea unor politici performante de backup.

Interfața este una foarte intuitivă și simplistă, astfel că recuperarea fișierelor se efectuează foarte facil. Acest lucru reprezintă un avantaj atât pentru compania care oferă servicii de suport IT, dar și pentru clientul final, întrucât acesta poate intra în posesia datelor într-un timp foarte scurt.

RezolvIT este o companie de outsourcing IT care folosește soluții performante de monitorizare și backup, și gestionează infrastructuri de toate mărimile și complexitățile. Nu mai stați fără backup. Solicitați o ofertă chiar acum.

Categorised in: , , ,

Call Now ButtonContact